Firma noastră s-a înfiinţat din mai multe motive. Unul dintre acestea, şi cel mai important este continuarea unei afaceri de familie de succes în anii ’90 care datorită invaziei de marfuri străine, în special din China şi Turcia, a fost nevoită să îşî restrângă activitatea.

Astfel în anul 2009 o absolventă de ”Tehnologia si designul produselor textile ” din cadrul Facultăţii de Textile-Pielărie şi Management Industrial din Iaşi, Ing. Elena Chelariu,  împreună cu soţul ei, Ing. Ec. Adrian Chelariu, absolvent al aceleiaşi facultăţi la specializarea ” Management Industrial”, au hotărât să readucă în prim plan produsele de calitate fabricate în România. 

În anul 2013 a fost înfiinţată firma S.C. Bebis Tex SRL-D, cu capital 100% privat, românesc, care produce articole de îmbracaminte destinate nou-născuţilor şi copiilor cu vîrsta de până la 12 ani.

În prezent fabricăm colecţii cu un design propriu care satisface necesităţile atât de confort dar şi de funcţionalitate a produselor de îmbrăcaminte pentru bebeluşi care sunt deosebit de sensibili.  De aceea toate articolele fabricate pentru bebeluşi: bonete, bavete,body, salopete,pantaloni cu botoc, pieptăraşe, costume de corp şi altele, sunt din bumbac 100% de bună calitate, hipoalergic si foarte confortabil.

Pentru copiii de grădiniţă şi şcoală confecţionăm produse uzuale cum ar fi: pijamale de copii, treninguri de baieţi şi fete, malete, bluze,colanţi, rochiţe şi multe alte produse, realizate din materiale care respectă cerinţele date de destinaţia produsului, astfel pentru colanţi se folosesc materiale elastice, pentru maiouri si chiloţei folosim numai bumbac 100% datorită proprietăţilor acestuia.

Ne completăm gama cu produse destinate camerei copilului cum ar fi lenjerii, păturele, scutece, salteluţe, pilote şi altele toate din materiale de cea mai bună calitate, dar venim şi în întâmpinarea cerinţelor părinţilor pentru costume de carnaval, serbări şi alte activităţi şcolare. 

Vă mulţumim pentru vizita făcută şi vă stăm la dispoziţie cu orice altă informaţie.